Sponsor een kind uit Oeganda (25 euro)!

Dit is Bonnie. Hij is 17 en wil graag zijn school afmaken. Tessa heeft hem al aan een sponsor geholpen! Nu de anderen nog!

Tessa is terug uit Oeganda. Ze was daar om een langdurige samenwerking op te zetten vanuit haar Stichting Sports&Behaviour en het Oegandese Sports Aid Network. Ze heeft veel projecten bezocht en gesprekken gevoerd met de mensen van Sports Aid Network en andere lokalen en internationale organisaties. Allen hebben als doel dat alle kinderen naar school kunnen en dat ze kunnen sporten en dat de coaches sport als middel inzetten. 

Een van de dingen die wordt opgezet is een sponsorship om kinderen naar school te kunnen laten gaan. Veel kinderen niet naar school of gaan van school af omdat hun ouders te weinig geld hebben.

Hoe kun jij helpen? 

Sponsor 1 maand school voor 1 kind, doneer 25 euro. Mocht je meer willen doneren kan dat ook, kies dan de optie 4 maanden (100 euro).

Doneer!

Wil je een bedrag doneren voor een van onze projecten? Wat fantastich!

Maak een bedrag over op Iban rekening NL15INGB0006330261 t.n.v. stichting S&B + vermeld de titel van de oproep in de omschrijving.

Kies bijvoorbeeld voor:

  • 1x Maand school voor kind Oeganda (25 euro)
  • 4x Maanden school voor kind Oeganda (100 euro)
  • Of een zelfgekozen bedrag, voor een van onze projecten

Namens de kinderen die jij hiermee helpt: hartelijk bedankt!

Vragen? Neem contact op!

Delen mag!